Två tips för att lyckas på Betfair

Betfair är världens största spelbörs med tiotusentals användare varje dag. Här sätts enorma summor i omlopp. Omsättningen på enskilda marknader, särskilt populära fotbollsmatcher i de större ligorna, kan uppgå till flera hundra miljoner kronor. Betfairs speciella förutsättningar ? att spelarna själva bestämmer oddsen samt att man både kan spela och boka odds ? gör att spelbörsen erbjuder nya möjligheter till vinnande sportbetting. Här får du två tips på hur du kan använda Betfair för vinnande spel.

Följ med strömmen och ta snabba vinster
Odds som snabbt sjunker eller höjs erbjuder fina möjligheter till snabba vinster. För att dra nytta av oddsrörelser gäller det att agera precis som på börsen, det vill säga att köpa billigt och sälja dyrt. Om ett odds exempelvis sjunker ska man vara snabb och spela oddset. När oddset sedan har sjunkit en bit lägger man ett motsatt spel, det vill säga en bokning. Mellanskillnaden blir profit.

Följ de smarta pengarna
Under dagarna innan en sporthändelse är oddsrörelserna ganska små. Här är småspelarna de mest aktiva. Timmarna innan händelsen börjar oddsen röra sig ordentligt. Nu kommer de så kallade ?smarta pengarna? in på marknaderna. De smarta pengarna tillhör storspelare och spelare som sitter på insiderinformation, till exempel om en viss häst i ett galopplopp. Om det plötsligt kommer in stora satsningar på en viss häst kan man räkna med att hästens vinstchanser är högre än vad de tidigare oddsen visade.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.