Bonusar för betting

De flesta som spelar känner till att spelbolag online erbjuder olika bonusar, och att dessa ibland kan vara rejält stora. Det är inte ovanligt att ens första insättning dubblas, upp till 1,000 kronor. Med andra ord, man sätter in 1,000 kronor och har plötsligt 2,000 kronor att spela för. Men förvånansvärt många kollar aldrig in de olika villkoren som de olika bonusarna har. Att man inte i exemplet ovan till exempel direkt kan ta ut sina pengar borde vara uppenbart. Om det var möjligt att göra så, skulle det ju vara som att spelbolaget ger bort 1,000 kronor utan krav på motprestation.

Det brukar finnas två olika villkor för de olika bonusarna, dels ett omsättningskrav, och dels en tidsbegränsning. Tidsgränsen innebär att man har ett visst antal dagar på sig att leva upp till omsättningskravet; normalt 30 dagar. För de flesta är tidsgränsen inget hinder för att fullt ut kunna utnyttja sin bonus. Vad gäller omsättningskravet kan det vara lite knepigare.

Omsättningskravet innebär att du måste spela ett visst antal gånger för bonuspengarna innan de förvandlas till” riktiga” pengar som du kan göra vad du vill med, inklusive ta ut. För betting brukar detta omsättningskrav vara lägre än för casinospel, vilket gör att man med lite tur enklare kan omvandla bonuspengarna till riktiga sådana. Med ett omsättningskrav på 7 gånger och en bonus på 1,000 kronor måste man spela för 7,000 kronor för dessa bonuspengar för att detta ska ske till exempel. Detta kan kanske låta mycket, men är långt ifrån någon omöjlighet om man är bra på betting. Dessutom ska man tänka på att bonuspengarna innebär en massa extra spelande, utan att det kostar dig något.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.