Nybörjarmisstagen du bör undvika

När man börjar med betting så finns det en mängd olika fallgropar att undvika. Bettar man bara lite då och då för att man tycker det är kul, så behöver man inte fortsätta läsa. Betting för nöjes skull är helt okej, och då finns det en risk att en stor del av nöjet försvinner om man blir alltför teoretisk. Men om ens mål med betting är att tjäna pengar, så innebär det att man måste spela mer med hjärnan och mindre med hjärtat.

Det är nämligen nybörjarmisstaget nummer ett – man låter sina känslor för de olika lagen påverka hur man satsar. Det är mycket svårt att vara objektiv, inte bara när ens favoritlag är inblandat, utan även lag man ogillar, eller om utgången av en match har betydelse för favoritlaget. Helst av allt ska man egentligen spela på matcher i en liga eller serie man inte bryr sig så värst mycket om. Det kan dock bli lite väl tråkigt, och alternativet är då att på alla sätt och visa försöka identifiera när ens känslor är på väg att påverka hur man satsar. Håll huvudet kallt, och försök vara lika logisk som Spock i Star Trek.

Det andra vanliga nybörjarmisstaget är att man satsar på resultat som man vet är mindre sannolika, på grund av att man vill få upp oddsen lite. Något sådant är helt okej om man ströspelar då och då för nöjes skull, då en del av det roliga är vinster som känns stora. Men spelar man regelbundet, så innebär en sådan taktik att man förlorar mer pengar än man vinner i längden.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.