Tre tips för dig som vill lyckas med sports betting

lyckas-med-sports-betting

Det är klokt att sätta upp några förhållningsregler innan man börjar med sports betting. Visst, man kan chansa hej vilt och faktiskt vinna en del, men då handlar det bara om tur, och tur är något som en duktig sportbettare inte förlitar sig på. Här får du tre bra tips för att lyckas med spel på sport.

Gör upp en plan för spelandet

Utan en plan finns risk för ogenomtänkta spel med ogenomtänkta insatser. Det första man ska fundera på är vilka sporter och speltyper som man ska fokusera på. Det går nämligen inte att vara bra på allt. Steg nummer två i planen är att bestämma maxinsatsen per spel. I början är det smart att satsa små summor för att sedan öka insatserna i takt med att spelkassan växer.

Spela så bra odds som möjligt

Ju högre odds desto större utdelning vid vinst. Spelar man kontinuerligt på odds som är för låga i relation till sannolikheten kommer man att gå med förlust över tid, även om man har en bra träffprocent på spelen. Jämför oddsen på olika spelsajter och försök alltid spela så bra odds som möjligt.

Bokför och följ upp dina spel

Med en bra bokföring kan man följa sin utveckling och se vilka sporter och speltyper som är inkomstbringande. Statistiken ger underlag för omvärdering av vilka spel man borde fokusera på respektive borde upphöra med.

This entry was posted in ROI and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.