Insättningsbonusar i betting

I princip alla spelbolag erbjuder insättningsbonusar till nya medlemmar. Dessa bonusar finns i många olika former. Vanligast är att spelbolaget skjuter till en viss summa till den insättning som man själv gör. Bonusen är då begränsad till en viss procent av insättningen. Normalt uppgår bonusen till 50 procent eller 100 procent av insättningen. En dubbling av insättningen kallas för en matchad insättning. Samtidigt finns alltid ett tak för den totala summan som bonusen kan uppgå till.

En insättningsbonus är utmärkt att utnyttja om man snabbt vill öka sin spelkassa. Ju större spelkassa desto fler och större spel kan man ju lägga. Samtidigt kan man komma igång med sitt spelande på nätet utan att bara behöva använda sina egna pengar. På så sätt kan man prova på olika sporter och speltyper till en lägre risk.

Många spelbolag erbjuder också återkommande insättningsbonusar. Först får man ju bonus på den första insättningen, men sedan kan man få bonus på ytterligare insättningar. Ofta är denna bonus kopplad till större sporthändelser, såsom fotbolls-VM eller hockey-VM. Vissa spelbolag erbjuder bonusen varje månad eller varje kvartal.

En annan typ av bonus är cashback-erbjudanden. Ett cashback-erbjudande är en form av lojalitetsbonus som återkommande spelare kan utnyttja. Denna bonus fungerar som så att frekvent spelande belönas med poäng eller rabatter. När man uppnår en viss poängsumma kan man omvandla poängen till riktiga pengar.

Villkor för insättningsbonusar

För att utnyttja insättningsbonusar på bästa sätt är det viktigt att man läser igenom villkoren för bonusen. Det första man ska notera är att bonusen alltid är förenad med så kallade omsättningskrav. Ett omsättningskrav innebär att bonusen, tillsammans med den egna insättningen, måste spelas igenom ett antal gånger innan bonusen kan tas ut från spelbolaget. Man kan alltså inte ta ut bonusen så fort den har krediterats spelkontot. Omsättningskravet står ofta i relation till storleken på bonusen. En matchad bonus, det vill säga en bonus på 100 procent av insättningen, behöver ofta omsättas mellan 10-20 gånger. Mindre bonusar har lägre omsättningskrav.

En sak att undersöka innan man öppnar ett spelkonto och tar del av en insättningsbonus är om spelbolaget erbjuder extra bonusar eller rabatter om insättningen görs med ett specifikt betalningsmedel. Generellt gäller detta betalningsmedel som underlättar spelbolagens administration, såsom konto- eller kreditkort.

This entry was posted in Bonus. Bookmark the permalink.

Comments are closed.