Gratis spel på odds!

De flesta spelbolag erbjuder insättningsbonusar och andra incitament för spelarna. Vissa spelbolag har dock gått så långt som att erbjuda helt gratis spel på odds. Normalt är att gratisspelet ligger mellan 100 till 250 kronor, även om det finns vissa spelbolag där gratisspelet kan uppgå till hela 1000 kronor. Vanligt är att man väljer själv hur man vill använda gratisspelet. Antingen lägger man ett vad på hela bonussumman eller så delar man upp bonusen på flera spel.

Det finns två typer av gratisspel. Den ena varianten är ett helt gratis spel som spelbolagen erbjuder nya kunder. Man behöver alltså inte göra en egen insättning för att ta del av gratisspelet. Det enda som krävs att man blir medlem på spelbolaget. Den andra varianten är ett gratisspel som erbjuds kunder som förlorar sitt första lagda bet, där insatsen består av egna pengar. Om man lägger ett bet på 100 kronor och förlorar detta spel krediteras man alltså ett gratisspel på denna summa. Ett sådant erbjudande kallas ofta för ?riskfria spel?.

Ett fåtal spelbolag erbjuder även riskfria spel som en lojalitetsbonus till återkommande spelare. I dessa fall är bonussumman lite lägre, omkring 50 kronor.

För att utnyttja ett erbjudande om gratisspel eller riskfria spel behöver man fylla i en särskild bonuskod och sedan invänta besked om att koden har accepterats. Kom ihåg att säkerställa att bonusen har krediterats spelkontot innan du lägger ditt bet.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.